Обосновани Футболни Прогнози

Сабаил Баку - Габала

6 Май 2024 - 18:00
Сабаил Баку
Габала
Прогноза: 1
Коефициент: 1.73
 

Днес ще се спра на двубоя между футболните състави на Сабаил Баку и Габала от 34-ия кръг на футболното първенство в Азербайджан Висша Лига.

Стига приказки време е за статистиката за предстоящия сблъсък:

Сабаил Баку

Домакините се намират на 6-та позиция в класирането с актив от 42 точки, от 11 победи, 9 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните 32 срещи са отбелязали 47 попадения във вратата на противниците си и са позволили да им вкарат 51 попадения в своята мрежа. Като домакин съставът има 16 двубоя до момента, в които е записал 5 победи, 6 равенства и 5 загуби, отбелязал е 23 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал 23 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Висша Лига съставът на Сабаил Баку има записани една победа, 2 равенства и 3 загуби, като са вкарали в противниковата врата 8 попадения и са получили 13 попадения от играчите на съперниците си.

Габала

Гостуващият състав на Габала е 10-ти в класирането с актив от 17 точки, записани след 4 победи, 5 равенства и 23 загуби през сезона, като в изиграните общо 32 двубоя е реализирал 23 попадения и е допуснал 61 попадения в собствената мрежа. Като гост отборът е изиграл 16 срещи до момента, в които има 1 победа, 4 равенства и 11 загуби, вкарал е 10 гола в противниковата врата и е получил 34 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Висша Лига футболистите на Габала са записали 2 равенства и 4 загуби и нямат победа, при обща голова разлика 4-11.

Сабаил Баку - Габала - директни двубои

В предишните 5 играни срещи между двата противника, Сабаил Баку е записал 3 успеха, тима на Габала е записал една победа, а в 1 среща двата състава са си поделили точките, при обща голова разлика 11-8. В предишните 2 срещи пред своите почитатели с състава на Габала, Домакините от Сабаил Баку са записали 1 победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Съставът на домакините от Сабаил Баку има загуба в предишния си мач в шампионата, а при домакинствата си е в серия от 2 последователни равни срещи.

Отборът на Габала има неуспех в предишната си среща в Азербайджан, а на чужд терен стигна до равенство в последния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.73

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.