Обосновани Футболни Прогнози

ГОАЛ ФК - Ним

3 Май 2024 - 20:30
ГОАЛ ФК
Ним
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.30
 

Днешната прогноза е за сблъсъка от 32-ия кръг на текущият футболен шампионат във Франция в Лига Национал между ГОАЛ ФК и Ним.

Накратко информацията за днешния футболен двубой:

ГОАЛ ФК

Домакините от ГОАЛ ФК са 15-ти във временното подреждане със събрани 34 точки, от 9 победи, 7 равенства и 15 загуби през сезона, като в изиграните 31 срещи имат отрицателна голова разлика 40-44. Като домакин ГОАЛ ФК е изиграл 15 срещи до момента, в които е записал 7 победи, 3 равенства и 5 загуби, вкарал е 25 попадения във вратата на противниците си и е допуснал 17 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Лига Национал футболистите на ГОАЛ ФК са постигнали една победа, 2 равенства и 3 загуби, като са разписали в мрежата на своите противници 10 попадения и са получили 13 гола от противниковите футболни състави.

Ним

Гостуващият състав на Ним заема 11-то място в таблицата с временното подреждане със събрани 38 точки, записани след 9 победи, 11 равенства и 11 загуби от старта на сезона, като в изиграните 31 мача е отбелязал 30 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал 39 гола в мрежата си. На чужд терен отборът има 15 срещи, в които е записал 3 победи, 5 равенства и 7 загуби, вкарал е 12 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 23 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Ним са записали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 5 гола и получени 5 гола.

ГОАЛ ФК - Ним - директни срещи

В предишният сблъсък между двата съперника, отборът на ГОАЛ ФК има записанa една победа, а отбора на Ним няма записана нито една победа.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Отборът на домакините допусна поражение в последната си среща в първенството, а на собствения си стадион постигна успех в последната си среща.

Отборът на гостите е с 2 успеха в първенството, а далеч от дома има успех в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.30

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.